O nama

Vladimir Bioskop Inetnacionalni fotograf,SNIMATELJ filmske i akt fotografije

Kmf za snimatelja na filmskim i digitalnim kamerama

portfolio_img_3Rođen 1980 u Pančevu, Srbija. Posle završene osnovne i srednje škole počinje interesovanje za film i fotografiju, sa 17 godina počinjem da fotografišem i snimam za tadašnji Dnevnik Tada sam shvatio draž kamere i fotografije… Kroz moje ruke prošlo je mnogo vrsta fotoaparata i kamera od nikona F serije do današnjih DSLR,preko super 16mm,35mm filmskih i današnjih digitalnih 4k kamera, prevalio sam čitav put jedne ere u fotografiji i razvoja fotoaparata i kamera… Danas radim na Leica M digitalnom sistemu kao i na poslednjim Nikon F serijama,Canon EOS sistemima,Alexa mini kamerama 4K. Radio sam na nekoliko filmova i serija.

Angažovan sam kao fotoreporter za sportske časopise i internet portale.

Predajem filmsku i akt fotografiju

Dobitnik sam više medjunarodnih i domaćih priznanja,radim na očuvanju filmske crno bele fotografije kao izvornog oblika fotografije.

Snimam kratke dokumentarne filmove na super 16mm filmskoj traci.

Nadam se uspešnoj saradnji sa svima Vama postovani klijenti,
S postovanjem,
Vladimir B.

 

Vladimir Bioskop Inetnational photographer of the film and act of photography
Film CINEMATOGRAPH SUPER 16MM

Owned in 1980 in Pancevo, Serbia. After finishing elementary and high school begins interest in film and photography, at the age of 17 I begin to photograph and work in cinema as a cinema operator. Then I realized the charm of film strip and photography ... Many of the cameras and cameras of the nikon have passed through my hands F Series to today's DSLRs, I have traveled the whole era of photography and camera development ... Today I'm working on the Leica M digital system as well as on the latest Nikon F series.
At the age of 31, I enroll in photo studies very much. Today, I am inspired by the act, portrait and film photography ... I want to share some of these inspirations with you ... At the beginning of 2008, I started my studio, and since then I have seen significant successes. I am engaged as a photo journalist for sports magazines and internet portals.

I'm teaching a movie and a photo

I have won several international and national awards, I work to preserve film black and white photographs as the original form of photography.

I shoot short documentaries on a super 16mm movie strip.

I hope for successful cooperation with all of you respected clients,
With respect,
Vladimir B.

Iva Ignjatović  

portfolio_img_4

Iva Ignjatović rođena je u Beogradu, marta 1974. godine. Iako je silno želela da završi Pravni fakultet, odsek za međunarodno pravo, u nekom tenutku sredinom 90tih shvatila je da za ono čime želi da se bavi, u zemlji Srbiji nema mesta i pronašla se u advertajzingu i marketingu. Skoro 12 godina radila je na projektima reklamnih kampanja svih vrsta i obima. Kako sama kaže, CV pokazuje samo na izričit zahtev jer je sramno obiman. Rukovodila je projektima i ljudima kao Direktor Retail Sektora  zadnjih 7 godina, pozicija koja je podrazumevala i HR, Client servise, finansije i strategiju poslovanja, kao i razvoj novih načina poslovanja i pospešivanje proizvodnog i radnog procesa koristeći nove komunikacione i softverske tehnologije. Sada je vlasnica Point S Studia – profesionalnog umetničkog fotografskog studija. To svakako nije klasičan fotografski studio jer zbog broja saradnika, njihove raznovrsnosti i svestranosti obezbeđuje fotografske usluge bilo kog tipa. Osim Studija rešila je da iskoristi svoje kontakte, znanje i iskustvo sticano godinama i da se pored fotografije bavi i konsultantskim poslom, pa je tako angažovana i na razvojnim projektima za druge firme i pojedince. Takođe i dalje razvija već postojeću  široku mrežu saradnika, koji sežu mnogo dalje od fotografije. U slobodno vreme bavi se pisanjem i digitalnom umetnošću. Piše za Presspuba a u planu je saradnja sa još nekim časopisima. Njen blog uskoro će postati aktivan a osim tekstova koji se bave aktuelnim temama i temama iz advertajzinga, biće to i jedan od retkih korporativnih blogova u Srbiji. Voli da naglasi da samo oni ljudi koji su spremni da konstantno uče mogu za sebe reći da su profesionalci ali i da poštuje taj kodeks koji je sama sebi propisala. Istovremeno vodi računa da u svom poslu ne upadne u klasičnu zamku današnjice i zato svoje poslovne interese ne stavlja iznad interesa klijenata.

(C) 2019 ALL RIGHTS RESERVED-  SVA PRAVA ZADRŽANA!