O nama

Vladimir Bioskop

portfolio_img_3Rođen sam 1980 u Pančevu, Srbija. Posle završene osnovne i srednje škole počinje moje interesovanje za film i fotografiju, sa 17 godina počinjem da fotografišem i radim u bioskopu kao kinooperater.. Tada sam shvatio draž filmske trake i fotografije… Kroz moje ruke prošlo je mnogo vrsta fotoaparata i kamera od nikona F serije do današnjih DSLR, prevalio sam čitav put jedne ere u fotografiji i razvoja fotoaparata… Danas radim na Leica M sistemu kao i na poslednjim Nikon F serijama.

U 31. godini vanredno upisujem studije fotografije.Danas me inspirišu akt,portretna i filmska fotografija… Želim da neke od tih inspiracija podelim sa vama… Početkom 2008me godine osnivam svoj studio, i od tada beležim znatne uspehe. Angažovan sam kao fotoreporter za sportske časopise i internet portale,predajem akt i filmsku fotografiju.

Nadam se uspešnoj saradnji sa svima Vama postovani klijenti,
S postovanjem,
Vladimir B.

 

Iva Ignjatović  

portfolio_img_4

Iva Ignjatović rođena je u Beogradu, marta 1974. godine. Iako je silno želela da završi Pravni fakultet, odsek za međunarodno pravo, u nekom tenutku sredinom 90tih shvatila je da za ono čime želi da se bavi, u zemlji Srbiji nema mesta i pronašla se u advertajzingu i marketingu. Skoro 12 godina radila je na projektima reklamnih kampanja svih vrsta i obima. Kako sama kaže, CV pokazuje samo na izričit zahtev jer je sramno obiman. Rukovodila je projektima i ljudima kao Direktor Retail Sektora  zadnjih 7 godina, pozicija koja je podrazumevala i HR, Client servise, finansije i strategiju poslovanja, kao i razvoj novih načina poslovanja i pospešivanje proizvodnog i radnog procesa koristeći nove komunikacione i softverske tehnologije. Sada je vlasnica Point S Studia – profesionalnog umetničkog fotografskog studija. To svakako nije klasičan fotografski studio jer zbog broja saradnika, njihove raznovrsnosti i svestranosti obezbeđuje fotografske usluge bilo kog tipa. Osim Studija rešila je da iskoristi svoje kontakte, znanje i iskustvo sticano godinama i da se pored fotografije bavi i konsultantskim poslom, pa je tako angažovana i na razvojnim projektima za druge firme i pojedince. Takođe i dalje razvija već postojeću  široku mrežu saradnika, koji sežu mnogo dalje od fotografije. U slobodno vreme bavi se pisanjem i digitalnom umetnošću. Piše za Presspuba a u planu je saradnja sa još nekim časopisima. Njen blog uskoro će postati aktivan a osim tekstova koji se bave aktuelnim temama i temama iz advertajzinga, biće to i jedan od retkih korporativnih blogova u Srbiji. Voli da naglasi da samo oni ljudi koji su spremni da konstantno uče mogu za sebe reći da su profesionalci ali i da poštuje taj kodeks koji je sama sebi propisala. Istovremeno vodi računa da u svom poslu ne upadne u klasičnu zamku današnjice i zato svoje poslovne interese ne stavlja iznad interesa klijenata.

(C) 2017 SVA PRAVA ZADRŽANA!